ДГ Мир
Детска градина в град Пловдив

Образователен софтуер за деца

СКЪПИ РОДИТЕЛИ И ДЕЦА,
 
  Във връзка с писмо № 9105-119/30.03.2020 г. на г-жа Таня Михайлова, заместник-министър на образованието и науката,  Ви уведомяваме, че Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ /ДАБДП/, съвместно с образователната платформа Уча.се, са разработили видеоуроци по безопасност на движението по пътищата, подходящи за деца и младежи. Те са публикувани на сайта на ДАБДП – „Интерактивни уроци“ и на интернет адреса на платформата. Видеоуроците са публикувани в отделна категория и са достъпни на следния линк https://www.sars.gov.bg/deinost-na-dabpd/interaktivni-uroci/ . Също така са налични и в YouTube канала на агенция – StateAgency RoadSafety.


Във връзка с разпространяващата се грипна епидемия, очакваните извънредни принудителни ваканции и произтичащата от това необходимост от използване на дистанционни форми на обучение издателство Бит и техника предоставя за децата от детските градини и учениците в училищата безплатен достъп до пълните електронни варианти на познавателните книжки и учебниците с всички мултимедийни приложения.

В продължение на инициативата си за свободен достъп до образователни ресурси, Издателство „Изкуства“ предоставя възможност за работа в домашни условия на всички деца и родители с Одобрени от Министерството на образованието и науката ЕЛЕКТРОННИ ИЗДАНИЯ НА ПОЗНАВАТЕЛНИ КНИЖКИ ЗА I, II., III., и IV-та група.
Достъпът до ОБРАЗОВАТЕЛНИЯ СОФТУЕР за I, II., III., и IV-та група на Издателство „Изкуства“ е напълно СВОБОДЕН и БЕЗПЛАТЕН!
 

Видео уроците на Уча.се стават БЕЗПЛАТНИ до 29.03.2020 г.

В сайта ще намерите видео уроци и тестове по всички предмети от I-ви до XII-ти клас, както и за IV-та предучилищна група. Те са изцяло съобразени с официалната учебна програма на МОН. Всеки  лесно може да избере учебника, който използва, може още по-бързо и лесно да намира видео уроците и тестовете, от които има нужда.

Резултати от търсенето

Уеб резултат с връзки към сайта

Онлайн видео уроци и тестове за училище и предучилищна подготовка на разбираем и интересен език:  https://ucha.se/