ДГ Мир
Детска градина в град Пловдив

Официално открихме учебната година

 Logo                                                                 ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС      

                                   

Уважаеми колеги, 

Необикновен и неповторим е всеки миг в детската градина, всеки ден е едно ново предизвикателство и едно ново начало. Всеки от Вас, отдавайки себе си на децата, с любов и професионализъм гради основите на общото ни бъдеще.

Прекрасно е да имаш възможността да се докоснеш до очарователния свят на детството, да поведеш малкия човек по пътя към любознателността и красотата, да го подготвиш за най-трудните уроци - житейските. Сами знаете, че по-важни от добрите напътствия са примерите за доброта и честност, за отговорност, справедливост и достойнство. Чрез Вас децата получават увереност, че имат сили да достигнат мечтите си, а какво по-хубаво от това да дадеш на някого криле! Нека бъдат благословени усилията и търпението ни!

 

Logo 

Скъпи родители,

Благодарим за доверието, което ни гласувахте и ни поверявате най-ценното - децата си! Ние сме учители по призвание .... Гледаме на детството като ценност и ще оправдаем вашите очаквания за грижи и всеотдайност към децата. Бъдете търпеливи, постоянни и силни в съвместната ни работа!

 

Успешен старт нa новата учебна!

С пожелание за успешно и завършване. Здраве и вдъхновение, обич, признателност и удовлетворение да изпълват дните на всички нас!

 

На добър час през учебната 2021/2022 г.

                                                                                                  Генчо Биволарски

                                                                                                  Директор на ДГ „Мир“

                                                                                                  гр. Пловдив

Официално открихме учебната година - Изображение 1